Публікації

Показано дописи з лютий, 2023

П'ять днів на тропічному острові! Ubisoft анонсувала безкоштовні вихідні у Far Cry 6

Зображення
  Компанія  Ubisoft зробила  геймерам привабливу пропозицію: п'ять днів безкоштовної гри в Far Cry 6. Гравцям буде доступний весь контент шутера без обмежень. Безкоштовні вихідні на тропічному острові відбудуться з 16 по 20 лютого на PC і консолях PlayStation та Xbox обох актуальних поколінь. Ті, хто вирішить придбати Far Cry 6 - можуть скористатися чудовою знижкою в 70%, а додаткові бонуси доступні за кооперативне проходження.

Завтра стартує бета-тест шутера XDefiant

Зображення
  Компанія Ubisoft згадала про умовно-безкоштовний шутер  XDefiant  та оголосила про швидке проведення бета-тесту.  Тестування пройде з 16 по 19 лютого на PC, PS5 та Xbox Series. Зареєструватись можна на  сайті  компанії У  XDefiant  гравцям запропонують зіграти за один із класів, що спочатку створені на основі франшизи Tom Clancy.  На старті буде чотири герої, кожен з яких унікальний в арсеналі та здібностях.  Основним режимом буде 6v6, а також лінійні режими, серед яких "Домінування" та "Супровід". Гра має вийти з квітня 2023 року по березень 2024 року.  Точної дати наразі немає.

Activision Blizzard планує повноцінну частину Call of Duty із сюжетною кампанією цього року

Зображення
  Підійшла нова порція чуток від відомого інсайдера Том Хендерсона. Раніше були дані, що Activision Blizzard може відмовитися від щорічного циклу випуску Call of Duty і представить у 2023 великий аддон до Modern Warfare 2. Але під час останнього спілкування з акціонерами представники компанії запевняли про повноцінну преміальну гру цього року. У грі точно буде сюжетна компанія. І хоча загальні акценти позиціювання змінилися, ще не ясно, йдеться про повноцінне продовження під назвою Modern Warfare 3 або це буде самостійний проєкт, пов'язаний із минулою грою. Основну розробку, як і раніше, веде студія Sledgehammer Games. Гру планують для PC та двох поколінь консолей PlayStation та Xbox. Дата анонсу ще невідома, але вже є графік бета-тестування та дата релізу. З 6 по 10 жовтня відбудеться перший бета-тест на консолях PS4 та PS5. З 12 по 16 жовтня пройде другий бета-тест на PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series та PC. Користувачі PS4 та PS5 отримають ранній доступ до сюжетної кампанії 2 лист

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II - Як розблокувати штурмову гвинтівку ISO Hemlock у Warzone 2 і Modern Warfare 2 Season 2

Зображення
  ISO Hemlock можна безкоштовно розблокувати за допомогою бойової перепустки Modern Warfare 2 і  Warzone 2  Season 2 Сектор  ще  не розкритий, але ви, ймовірно, зможете вибрати свій шлях, щоб вирішити, чи хочете ви спочатку розблокувати ISO Hemlock, KV Broadside Shotgun або Dual Kodachi.  Крім того,  арбалет  можна розблокувати в нових випробуваннях Path of the Ronin. Штурмова гвинтівка ISO Hemlock з’являється в бойовій перепустці 2 сезону. Hemlock описується як «потужна та вдосконалена гвинтівка від Expedite Firearms», яка може приймати як 5,56, так і дозвукові патрони .300 BLK.  Підвищуючи рівень зброї та оснащуючи найкращі насадки, ви також відкриєте нові камуфляжі, які можна використовувати на  кожній зброї  в грі. Слідкуйте за гвинтівкою Tempus Torrent Marksman, яка з’явиться пізніше у 2 сезоні разом зі смертельним спорядженням Shuriken.