Рейтинг найкращих LMG Modern Warfare 2

 

Рейтинг найкращих LMG Modern Warfare 2

Загалом у 3 сезоні Modern Warfare 2 є шість LMG , кожен з яких приносить щось своє. Ось наш рейтинговий список усіх LMG, доступних у Modern Warfare 2 :

  1. RPK
  2. HCR 56
  3. RAAL MG
  4. 556 Icarus
  5. Sakin MG38
  6. RAPP H 

6. RAPP H

реп h modern warfare 2
LMG платформи Lachmann є RAPP H.

RAPP H забезпечує велику універсальність у категорії зброї LMG, з високою скорострільністю, гідною керованістю та досить легкою для контролю віддачею.

Основною проблемою RAPP H є надзвичайно довге перезарядження та відсутність пошкоджень для LMG, що пояснює його позицію в списку.

5. Sakin MG38

Сакін MW2

Sakin MG38 є одним із найсильніших LMG у Modern Warfare 2 із великим ушкодженням, радіусом дії, точністю та контролем віддачі.

Найбільшим недоліком є ​​мобільність зброї та швидкість перезаряджання, але завдяки швидким рукам і масивному базовому магазину на 100 патронів, сподіваємося, вам не потрібно буде занадто багато перезаряджати, перш ніж знищити опонентів.

4. 556 Ікар

556 Icarus MW
Icarus 556 є частиною збройової платформи M4.

556 Icarus посідає четверте місце завдяки своїй надзвичайній універсальності. Завдяки найвищій швидкості вогню та мобільності цю зброю можна створювати для будь-якого стилю гри, якого потребує користувач.

Це, мабуть, найбільш схожий на штурмову гвинтівку LMG у грі, тож якщо ви шукаєте зброю, яка забезпечує потужність, зберігаючи при цьому мобільність і керованість, 556 Icarus — рушниця для вас.

3. RAAL MG

Raal LMG MW2

По-третє, RAAL MG лідирує серед LMG у Modern Warfare 2 із найкращою статистикою шкоди та точності, що є справді сильною комбінацією. Нещодавно він отримав найвигідніші бафи шкоди з усіх LMG у 3 сезоні .

Ця зброя надзвичайно швидко знищує ворогів, але демонструє брак мобільності та керування, тобто вам доведеться грати з цією зброєю повільно та терпляче.

2. HCR 56

hcr 56 modern warfare 2
HCR 56 разюче схожий на STB 556.

На другому місці HCR 56 , який має повний пакет чудової керованості, швидкості вогню та шкоди для LMG. Вона почала Modern Warfare 2 як один із слабших LMG, але після того, як зброя понервувала конкурентів, ця зброя піднялася вгору.

Це чудова зброя для багатокористувацьких ігор, і якщо вона вам сподобається, ви, ймовірно, захочете спробувати аналог STB 556 , як штурмова гвинтівка .

1. RPK – найкращий LMG у Modern Warfare 2

бічний постріл rpk у випадку в cod warzone 2
RPK — класична зброя Call of Duty.

По-перше, RPK домінує в категорії LMG зброї з високою дальністю ураження та контролем віддачі. Це, безумовно, найбільш універсальний LMG у грі, який можна модифікувати за допомогою вкладень залежно від того, на якій статистиці користувач хоче зосередитися.

Незалежно від того, чи бажаєте ви використати його як потужний важкий LMG або важку штурмову гвинтівку з великим ушкодженням, RPK добре працює у всіх напрямках незалежно від розміру карти.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Бинды для Барда ДД

The Division Delta C-1-200 SOLUTION (Решение)

Невервинтер - Лучший камень для новичка в Доспехи.