Експерт Warzone 2 перетворює «найгіршу рушницю» гри на штурмову гвинтівку вищого рівня

  


У Warzone 2 Season 3 у гравців багато зброї , від смертоносних пістолетів ближньої дистанції до снайперських гвинтівок , здатних стріляти одним пострілом на відстані. Але не вся зброя Warzone 2 створена однаковою мірою, і є певні добірки, які не змогли зробити вм’ятину.

У той час як Kastov 762 і Vaznev-9k незмінно вважаються найпопулярнішими рушницями в грі , інші варіанти, такі як Crossbow або 556 Icarus , залишилися гнити в нижній частині таблиці лідерів.

Ще одна з них — класична M16 , яку багато хто вважає найменш ефективною штурмовою гвинтівкою у Warzone 2 і однією з найгірших рушниць у всій грі. Однак експерт із Warzone 2 Саллі — зібрал спорядження, яке може змінити його долю.


У нещодавньому завантаженні на свій канал YouTuber стверджував, що, хоча M16 є однією з найменш популярних видів зброї у Warzone 2, з коефіцієнтом вибору лише 0,2% у WZ Ranked, це не означає, що вона не може бути сильною вибрати.


«Це найгірша зброя в грі, M16, принаймні такою була», — пояснив він. «Це AR, яка має велику віддачу, але також і великий потенціал».

Ознайомтеся з тим, що Саллі — це найкраще спорядження M16 у Warzone 2 у 3 сезоні нижче.



Muzzle: Sakin Tread-40

Barrel: 14″ Carbine Shroud

Optic: SZ Recharge-DX

Rear Grip: Support CP90 Grip

Underbarrel: FTAC Ripper

   

Sally is a Dog розпочав своє спорядження M16 із Sakin Tread-40 і 14-дюймового ствола Carbine Shroud , оскільки обидва вони пропонують величезні переваги контролю віддачі, щоб утримувати штурмову гвинтівку в ціль, а також підвищити швидкість кулі.

Далі він додав FTAC Ripper і Support CP90 Grip для кращої стабільності прицілювання, дозволяючи гравцям залишатися точними, швидко запускаючи кілька серій у швидкій послідовності.

Нарешті, він вибрав SZ Recharge-DX для точної оптики, яка забезпечує кращу видимість, ніж meta AIM OP-V4.

Після тестування цієї збірки в матчах Warzone 2 користувач YouTube заявив, що вона працює «набагато краще, ніж очікувалося», оскільки він зміг виграти кілька перестрілок проти гравців, які використовують мета-штурмові гвинтівки.


Отже, якщо ви шукаєте новий AR перед Warzone 2 Season 3 Reloaded , не спите на M16, незважаючи на його репутацію.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Бинды для Барда ДД

The Division Delta C-1-200 SOLUTION (Решение)

Невервинтер - Лучший камень для новичка в Доспехи.