CALL OF DUTY: MODERN WARFARE III І CALL OF DUTY: WARZONE SEASON 1 RELOADED CONTENT DROP: ЩО ВАМ ПОТРІБНО ЗНАТИ

 Розгорніть нову карту 6v6 Rio для кількох гравців і нові режими гри, змагайтеся в багатокористувацькій рейтинговій грі, бийтеся з новим воєначальником у Zombies, використовуйте свої навички для квесту чемпіона в Call of Duty: Warzone тощо. Спробуйте новий вміст і обмежені за часом події, зокрема The Boys: Supe Siege і Trial of Power. Ласкаво просимо.

Сезон 1 Reloaded прибуває в Modern Warfare III

Битва розширюється, коли в Call of Duty®: Modern Warfare® III і Call of Duty®: Warzone™ надходить сезон 1 Reloaded . Оновлення в середині сезону приносить абсолютно нову багатокористувацьку карту 6 на 6 і ігрові режими, а також введення рейтингової гри для кількох гравців. Візьміть участь у квесті чемпіона та новому публічному заході ГУЛАГу в Call of Duty: Warzone і бийтеся з новим Воєначальником у Zombies.

Окрім двох нових видів зброї, режиму The Boys обмеженого часу для кількох гравців і Event Challenge, є багато чого очікувати, коли сезон 1 Reloaded стартує 17 січня о 9:00 за тихоокеанським часом на всіх платформах.

Очікуйте, що нотатки про виправлення від Sledgehammer Games будуть доступні до випуску Season 1 Reloaded.

Ось що буде:

 

ОГЛЯД MODERN WARFARE III

  • Нова багатокористувацька карта 6 на 6. Розгорніть Rio, нову карту Core, яка кидає операторам виклик на вуличну бійку в елітному торговому центрі.
  • Представляємо Team Gunfight, Infected, Headquarters. Змагайтеся в трьох нових багатокористувацьких режимах.
  • The Boys LTM і Challenge Event. Спробуйте Supe'd Up версію Kill Confirmed із посиленням потужності та отримуйте нагороди в грі за виконання завдань у The Boys: Supe Siege Event Challenge.
  • Багатокористувацька рейтингова гра. Бийтеся як професіонали та підійміться до рангів і дивізіонів навичок у змагальній грі 4 на 4 за тим самим набором правил, що використовується в Лізі Call of Duty.

 

Нова карта 6 на 6: Ріо

Ріо (6 на 6): розгорніться в елітному торговому центрі в Ріо-де-Жанейро на новій карті середнього розміру 6 на 6 для кількох гравців, яка містить центральний критий торговий центр, оточений головною вулицею, трамвайною станцією, ринком, площею та кафе, а також житловими приміщеннями. Використовуйте криту доріжку, щоб піднятися вище своїх ворогів, або сховайтеся біля бронетехніки під час бою на вулиці. Сам торговий центр піднімається до середини, тож стежте за ворогами, які грають у царя гори на наближенні.

 

Нові режими: Командна перестрілка, Штаб, Заражений

Командна перестрілка: відчуйте перестрілку в більшому масштабі. У цій версії гравці змагаються 6 проти 6 на стандартних картах для кількох гравців. Як і у традиційній перестрілці, на початку кожного раунду всі гравці отримають однакове рандомізоване навантаження. Це навантаження змінюється протягом матчу. Адаптуйтеся до того, що вам дають, і знищіть конкуренцію.

Штаб: захищайте об’єкт штабу та утримуйте позицію якомога довше, щоб накопичувати очки. Заривайтеся щільніше, оскільки відродження вимкнено для команди, що захищається. Мета обертається навколо карти протягом усього матчу, тож будьте готові змінювати свою позицію на льоту.

Інфікований: починайте матч з одним гравцем, випадковим чином призначеним початковим зараженим. Мета зараженого гравця — усунути та перетворити всіх інших гравців на заражених Операторів, які потім приєднаються до їхньої сторони, тоді як ті, хто залишився в живих, повинні використати свої найкращі навички та стратегії, щоб утримати заражених.

 

The Boys LTM і Event Challenge

Змагайтеся в новій версії Kill Confirmed Supe'd Up, натхненній хітом телесеріалу The Boys . У цьому повороті класичного режиму полеглі оператори викидають дози Temp V, надаючи тимчасові прирости сили, як-от Heat Vision, тим, хто налітає, щоб зібрати їх.

 

Хлопчики: Supe Siege

Доведіть, що ви належите до Supes, виконавши шість завдань у The Boys: Supe Siege Event Challenge. Проблеми такі:

  • Отримайте одну ліквідацію оператора Heat Vision у режимі The Boys (нагорода: телефонна картка).
  • Дезактивуйте 20 одиниць обладнання за допомогою DDoS (нагорода: емблема).
  • Отримайте чотири ліквідації оператора за допомогою МТЗ-762 (нагорода: пропуск рівня бойової перепустки).
  • Отримайте два усунення оператора за одне життя з жилетом Overkill Vest п’ять разів (нагорода: велика наклейка).
  • Отримайте 15 елімінацій оператора Akimbo (нагорода: чари зброї).
  • Отримайте сім усунення операторів, використовуючи летальне спорядження (нагорода: подвійний жетон XP).

Нагорода за майстерність: виконайте всі шість завдань, щоб отримати проект зброї LMG «The Boys Special» із чотирма насадками, потужним барабаном на 150 патронів і запальними боєприпасами для агресивного пригнічення вогню.

 

Clutch Up! Рангова гра для кількох гравців тут

Season 1 Reloaded представляє рейтингову гру для кількох гравців у Modern Warfare III . Грайте як професіонали в конкурентних матчах 4 на 4, використовуючи ті самі налаштування, карти та режими, що й у Call of Duty League (CDL).

Рейтингова гра стає доступною, коли гравці досягають принаймні 55-го рівня. Усі необмежені ігрові елементи розблоковуються для використання в рейтинговій грі, незалежно від того, скільки ви раніше розблокували. Деякі види зброї, серії вбивств, спорядження та ігровий контент обмежені в рейтинговій грі відповідно до правил змагань CDL. І стежте за прицілом! Friendly Fire увімкнено в усіх матчах Ranked Play.

Ранг: ви почнете з рангу 1. Ваш ранг відповідає вашій рейтинговій кар'єрі. Перемагайте в матчах, щоб заробляти зірки та підвищувати рейтинг. Ранг постійний і зберігається протягом сезонів.

Дивізіон навичок: Ви почнете свій перший сезон у бронзі I. Проходьте вперед через 8 дивізіонів навичок і рівнів, заробляючи SR (рейтинг навичок). SR нараховується, коли ви виграєте на основі особистої та командної ефективності. У наступних сезонах вас відпустять на три рівні. Найвищий дивізіон навичок, у якому ви можете почати новий сезон, — Diamond I.

Зауважте, що штрафи SR будуть результатом бездіяльності, відключення від матчів і повторного дружнього вогню.

Гаряча серія: виграйте три матчі поспіль, щоб отримати найвищий ранг. Продовжуйте перемагати, щоб розвивати полум'я Hot Streak. Полум'я зникає, якщо ви програєте або через 72 години.

 

Рейтингові карти та режими гри

Пошук і знищення CDL: не відроджується; таймер на 1,5 хвилини; Friendly Fire увімкнено. Підтримувані карти включають Highrise, Invasion, Karachi, Skidrow і Terminal.

CDL Hardpoint: 5-хвилинний ліміт часу; ліміт 250 балів; 60-секундне обертання об’єкта; Friendly Fire увімкнено. Підтримувані карти включають Invasion, Karachi, Skidrow, Sub Base і Terminal.

Контроль CDL: 30 життів на команду; ліміт часу 1,5 хвилини; 3-раундовий ліміт перемог; Friendly Fire увімкнено. Підтримувані карти включають Highrise, Invasion і Karachi.

 

Рейтингові нагороди за 1 сезон

  • Виграйте п’ять матчів рейтингової гри, щоб заробити наклейку на зброю «Учасник 1 сезону MWIII».
  • Виграйте 10 рейтингових ігор, щоб отримати проект зброї «Pro Issue Gutter Knife».
  • Виграйте 20 рейтингових ігор, щоб отримати чари зі зброєю «Сценарист».
  • Виграйте 30 рейтингових ігор, щоб отримати велику наклейку «Built Different».
  • Виграйте 40 рейтингових ігор, щоб отримати екран завантаження «MWIII Ranked Play Season 1».
  • Виграйте 50 рейтингових ігор, щоб отримати камуфляж зброї «MWIII Season 1 Ranked Veteran».

 

Нагороди відділу майстерності 1 сезону

У той час як вищевказані винагороди заробляються в сезоні після перемоги в певній кількості матчів, нагороди Дивізіону навичок видаються в кінці сезону на основі вашого найкращого Дивізіону навичок, отриманого за цей час.

Бронза та срібло: гравці, які досягли бронзового або срібного дивізіону навичок, отримають супровідну емблему «Сезон 1».

Золото через Багряний: гравці, які досягають золота через Багряний, також отримають нові скіни операторів і чари для зброї на тему рейтингової гри на додаток до нагороди анімованої емблеми Відділу навичок.

Iridescent: досягніть дивізіону навичок Iridescent, щоб отримати анімовану візитну картку «MWIII Season 1 Iridescent» на додаток до нагород операторів, анімованої емблеми та чарів для зброї дивізіону навичок.

250 найкращих: найкращі з найкращих отримають 250 найкращих скінів операторів, амулет для зброї, унікальну анімовану емблему та візитну картку для тих, хто фінішує між №2 і 250, а також унікальну єдину у своєму роді анімовану емблему та Візитна картка для гравця №1 у рейтингу сезону.

 

ОГЛЯД ЗОМБІ

  • Візьміть нового воєначальника. Новий воєначальник входить у зону відчуження в особі південнокорейського походження Доккебі. Переможіть її, якщо зможете, щоб заробити здобич високого рівня.

 

Новий воєначальник: Доккебі

Приготуйтеся до нового випробування у вигляді південнокорейського походження Dokkaebi. Ключовий лейтенант у Terminus Outcomes, Доккаебі може похвалитися глибоким розумінням електронної війни та доступом до парку самопрограмованих автономних дронів, готових атакувати оператора Deadbolt Operatives одразу.

Оператори знайдуть фортецю Доккебі на вершині хмарочоса в місті Зараван. Воєначальник використовує безпілотні літальні апарати, турелі та Wheelson як основну лінію захисту. Загони, достатньо вправні, щоб подолати її початкові стримуючі засоби, знайдуть невловимого супротивника, здатного однаково ухилитися та атакувати.

 

ОГЛЯД CALL OF DUTY: WARZONE

  • Спробуйте квест чемпіона. Досягніть домінування чемпіона, виконавши новий квест для Урзикстану. Спробуйте цей багатокомпонентний виклик, щоб спровокувати нищівну кінцеву гру.
  • Публічна подія нічного бачення ГУЛАГ: бийтеся в темряві, використовуючи окуляри нічного бачення в цій публічній події, яка гасить світло в ГУЛАГу.
  • Візьміть футляр для зброї. У Battle Royale вперше доступна нова ціль Weapon Case! Тепер гравці можуть битися за один кейс зі зброєю, прихований у зоні пошуку на початку кожного матчу, щоб оживити ранню гру.
  • Новий спосіб втечі: тепер гравці можуть виключити матч раніше за допомогою Covert Exfil, пропонуючи нову умову виграшу для тих, хто зможе заплатити ціну за виїзд — якщо ви зможете це забезпечити!

 

Візьміть участь у квесті чемпіона в Урзикстані

Сумнозвісний Champion's Quest дебютує в Урзикстані, кидаючи виклик гравцям із новим завданням високого рівня, яке перевірить усі колективні навички вашого загону в спробі побачити надзвичайно вибуховий фінал. Перший крок? Загалом виграйте 30 ігор протягом сезону АБО п’ять матчів поспіль. Виконайте це, і наступні кроки стануть на місце. Подати заявку повинні лише найелітніші загони.

 

Новий громадський захід НВГ ГУЛАГ

У цій новій публічній події ГУЛАГ світло в ГУЛАГу згасне, влаштувавши епічну сутичку в режимі нічного бачення, яка перевірить ваші бойові здібності. Забезпечте перемогу, щоб повернутися до матчу та залишити суперника в невіданні.

 

Приготуйте футляр для зброї

На початку кожного матчу в невеликій зоні пошуку з’являється один кейс зі зброєю. Знайшовши гравця, який тримає ящик зі зброєю, він позначається для всіх ворогів у матчі. Якщо гравець, який тримає футляр, зуміє залишитися в живих наприкінці матчу АБО його команда покине матч за допомогою гелікоптера, викликаного шляхом придбання Covert Exfil, вони та їхні товариші по команді отримають ексклюзивні винагороди.

 

Умова вторинного виграшу: Covert Exfil

Говорячи про Covert Exfil, гравці тепер можуть виключити матч раніше за допомогою Covert Exfil. Маючи лише п’ять ексфілів, які можна придбати за один матч — за високу ціну — на станціях Купівлі перед закриттям Гулагу, прихований ексфіл викликає гелікоптер, який може вилетіти будь-якого гравця з матчу, в ідеалі зі збройовою сумкою. Гравці також можуть змагатися, щоб заробити найуспішніші Covert Exfils за допомогою нової статистики лідерів Covert Exfil.

 

ЗАГАЛЬНИЙ ОГЛЯД

  • Дві нові види зброї. З’явилися нові SMG та LMG, тож ви можете завдати болю незалежно від того, перебуваєте ви поблизу чи ведете пригнічуючий вогонь здалеку.
  • Нові пропозиції магазину. Розгортайте як A-Train і Firecracker від The ​​Boys .

 

Дві нові види зброї

 

HRM-9 (SMG)

Легкий, але стабільний 9-мм пістолет-кулемет для ближнього бою та швидкого знищення ворогів.

Завдяки високій скорострільності та чудовій керованості та мобільності, HMR-9 ідеально підходить для агресивних ігор «біжи й стріляй». Наведіть приціл для точного вогню або ввійдіть у тактичну позицію та проведіть кола навколо своїх ворогів. Використовуйте Gunsmith, щоб покращити можливості зброї на середніх дистанціях, покращити її ефективність на близькій відстані або поєднати обидва.

Як розблокувати базову зброю: виконайте завдання «Розблокувати збройову».

 

TAQ Evolvere (LMG)

Удосконалений багатокаліберний кулемет, здатний стріляти 7,62 або 5,56 з мінімальними налаштуваннями зброї. Універсальний і надзвичайно смертоносний у правильних руках.

Цей абсолютно новий легкий кулемет може знищити як піхоту, так і артилерію, незалежно від того, яка захоче перетнути її шлях. Через Gunsmith доступний широкий вибір насадок, що дозволяє адаптувати TAQ Evolvere до будь-якого стилю гри.

Як розблокувати базову зброю: виконайте щотижневе завдання.

 

Нові пропозиції магазину: A-Train і Firecracker

На підтримку The Boys Event Challenge, Season 1 Reloaded представляє A-Train і Firecracker у нових наборах Store Bundle, додаючи неповторного смаку всім вашим майбутнім бойовим операціям.

 

Tracer Pack: The Boys — набір A-Train Operator

Станьте найшвидшою людиною в світі з шкірою оператора «A-Train» від The ​​Boys . Приходьте до бою підготовленими з двома кресленнями зброї, що включають трейсери, штурмову гвинтівку з турбонаддувом і пістолет-пулемет Fast AF.

Похизуйтесь як частина The Seven за допомогою анімованої візитної картки «Here Comes the A-Train», наклейки на зброю «A-Train», амулет для зброї «Turbo Rush Energy Drink», анімованої емблеми «Найшвидша людина у світі», Завантажувальний екран «The Boys A-Train» і фінішний рух «Найшвидша людина в світі».

 

Tracer Pack: The Boys — Firecracker Operator Bundle

Приєднуйтесь до битви як новий Суп у місті зі шкірою оператора «Firecracker». У цьому наборі є два креслення зброї з трасувальниками, штурмова гвинтівка «Smoking Gun» і LMG «Fellow Patriot».

Доведіть свою цінність проти більш відомих суперників, показавши наклейку зі зброєю «Firecracker», чари зі зброєю «Second Protects», анімовану емблему «Eagle Eyed» і завершальний рух «Freedom of Speech».

 

ОГЛЯД ПОЗАБОЮ

  • CDL Intel Drop. Приготуйтеся спостерігати за перемогою професіоналів на турнірі Boston Breach Major 1. Підтримайте свої улюблені команди, придбавши командні набори в грі!

 

Оголошення CDL

Будьте в курсі подій Call of Duty League !

Приєднуйтесь до нас у першому турнірі сезону Call of Duty League 2024 , турнірі Boston Breach Major I, який відбудеться 25–28 січня. Підключайтеся до  youtube.com/CODLeague  або відвідайте подію в прямому ефірі в MGM Music Hall у Fenway у Бостоні. Купуйте квитки  тут !

 

Командні набори 2024 року

Представляйте свої улюблені команди Ліги Call of Duty за допомогою нових командних наборів 2024 року , доступних зараз! Кожен командний набір CDL оснащений новими чоловічими та жіночими образами оператора у домашньому та гострому варіантах, а також командним камуфляжем зі зброєю, амулетом, вініловою наклейкою, анімованою телефонною карткою та наклейкою.

 

Грайте в Modern Warfare III

Modern Warfare III надходить з однією з найбільших колекцій багатокористувацьких карт, які коли-небудь були зібрані, включаючи модернізовані версії всіх 16 карт запуску з Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009), а також представлено абсолютно новий відкритий світ Zombies і Кампанія, під час якої оперативна група 141 протистоїть головній загрозі — Володимиру Макарову.

Оновіть до Vault Edition, щоб розблокувати Soap Operator Pack, Nemesis Operator Pack, два Weapon Vaults, плюс BlackCell на один сезон, Battle Pass, початковий сектор BlackCell (включно з бонусом 1100 CP), додаткові пропуски рівня Battle Token, і більше.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Бинды для Барда ДД

The Division Delta C-1-200 SOLUTION (Решение)

Невервинтер - Лучший камень для новичка в Доспехи.